Vadstenas handel

Vadstena Handel möteDen första onsdagen varje månad samlas traditionsenligt den lokala handeln för att prata samverkan och utveckling. Vadstena Turism & Näringsliv finns med som ett stöd på mötena och administrerar också deras intresseförening.

Nu i början av året handlar agendan om öppettider och vilka gemensamma aktiviteter som ska finnas med i årets kalender. Vadstena är känd för sin gemytliga handel och återkommande evenemang, uppskattade av både oss som bor här och tillresta.

Här är några handelsdagar att boka upp:
23 mars Vårshoppa
26-28 april Wasadagar
19 maj Vårkalaset
6 juni Nationaldagsfirandet

16 juni Invigning av Storgatan
6-7 juli Sommarknäppen
29 sept Höstmarknad
25-27 okt Wasadagar
29 nov Ladys Night
2 dec Julskyltning
9 dec Julmarknad
16 dec Tomteparad

Kommentera