Vadstena marknadsförs i Japan

Japan1
Förra våren hade Vadstena en japansk delegation på besök som förberedelse inför Länsstyrelsens egna resa till Japan i år. Japanernas Sverigebesök inkluderade då bland annat klosterområdet i Vadstena, Urnatur i Ödeshög och Motala. De gav mycket positiv respons efter besöket, framförallt imponerades de av smakupplevelserna och de rogivande miljöerna i Vadstena som gav både andlig och smaklig spis.

Länsstyrelsen har nu precis kommit hem från Japan efter sitt egna besök där man deltog på en Sverigemässa i Sapporo med bla vårt medskickade marknadsföringsmaterial för att marknadsföra Östergötlands styrkor. Mässan arrangeras av Hokkaido Sweden Society för att marknadsföra svensk mat, hantverk, kultur och turism.
Bakgrunden till Länsstyrelsen delegationsresa var att fira Sverige-Japan 150 år av diplomatiska relationer.

Foto Linda Ström, Länsstyrelsen

Kommentera